Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu FABERLIC-BRNO.CZ Lence Jakubcové, se sídlem Kamínky 297/35, IČ 41569831, zapsaná v Živnostenském rejstříku od 3.8. 2009 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Získejte zdarma parfém 20 ml za Váš nákup!!!
07.12.2022
Získejte zdarma parfém 20 ml za Váš nákup!!!
Objednejte kosmetiku Lambre v našem e-shopu za 1000 kč a více a získáte zdarma parfém z číselné kolekce Lambre 20 ml dle Vašeho výběru číst celé
MAKE-UP 35+ s liftingovým efektem
31.10.2022
MAKE-UP 35+ s liftingovým efektem
Make-up je v dnešní době již neodmyslitelná součást našich životů. Najdeme zde velkou škálu různých druhů pro každý typ pleti. Make-up pleť sjednocuje... číst celé
KOUZELNÉ DLOUHÉ ŘASY
24.10.2022
KOUZELNÉ DLOUHÉ ŘASY
Používáni Magic Long Eyelash je velmi jednoduché, díky tomu se můžete snadno starat o krásný a zdravý vzhled Vašich řas. Stačí nanášet každý večer na ... číst celé
Exfoliační maska na nohy - 50 % urey
08.10.2022
Exfoliační maska na nohy - 50 % urey
Maska na nohy s velmi vysokým, 50% složením obsahujícím stabilizovanou ureu. Přípravek obohacený o bavlníkové mléko, bambucké máslo a alantoin, díky č... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz