Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu FABERLIC-BRNO.CZ Lence Jakubcové, se sídlem Kamínky 297/35, IČ 41569831, zapsaná v Živnostenském rejstříku od 3.8. 2009  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hyaluronca - zdroj vláhy a mládí
09.04.2022
Hyaluronca - zdroj vláhy a mládí
SÉRIE S ÚPLNÝM SPEKTREM KYSELINY HYALURONOVÉ S MOLEKULOVOU HMOTNOSTÍ 2-3000 KDA A ÚČINKEM REGULACE VÁPNÍKU PRO HLUBOKOU HYDRATACI POKOŽKY číst celé
ANTIPERSPIRANTY ,  buď si jistý na 100 %
26.03.2022
ANTIPERSPIRANTY , buď si jistý na 100 %
Řada antiperspirantů Expert Pharma byla vytvořena jako účinný prostředek dlouhodobého působení proti silnému vylučování potu. Účinnost a bezpečnost t... číst celé
K čemu jsou potřebná prebiotika
31.01.2022
K čemu jsou potřebná prebiotika
Na povrchu pokožky stále žijí bakterie. A to je dobře, vždyť pomáhají organismu odolávat infekcím a vytvářet kyselý plášť - bariéru k ochraně před vně... číst celé
SIBIŘSKÁ SÍLA CEDRU PRO ZDRAVÍ ZUBŮ
28.01.2022
SIBIŘSKÁ SÍLA CEDRU PRO ZDRAVÍ ZUBŮ
Za jednu z hlavních cenností Sibiře nejedno století právem považují cedr. Jeho dřevo se výborně hodí na stavbu i výrobu nábytku. Jeho oříšky obsa... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz